Irytująca jest scenariuszowość, nie możesz rozwijać się dowolnie, musisz iść po sznurku, tu wykonać misję, w tej i tej rundzie w konkretnym miejscu pojawi się potężna armia, która zawsze będzie zachowywać się w identyczny sposób, dokładnie w tej a nie innej rundzie dostaniesz magiczny hełm +6, nacierające armię zawsze zachowują się tak samo. Idziesz po scenariuszu bez cienia swobody. Chujnia.
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt!
Adeptus Gedeon napisał/a:
integracja w duchu stworzenia katolickiego wolnorynkowego imperium.
_________________ Yes, empirical evidence is the foundation of science. Yes, blind faith is the death of reason. No, this does not logically imply that anyone is ethically obligated to demonstrate the existence of breasts under laboratory conditions.
Mój semicki super zmysł podpowiadał mi, by unikać tej gry.
_________________ "I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."
Irytująca jest scenariuszowość, nie możesz rozwijać się dowolnie, musisz iść po sznurku, tu wykonać misję, w tej i tej rundzie w konkretnym miejscu pojawi się potężna armia, która zawsze będzie zachowywać się w identyczny sposób, dokładnie w tej a nie innej rundzie dostaniesz magiczny hełm +6, nacierające armię zawsze zachowują się tak samo. Idziesz po scenariuszu bez cienia swobody. Chujnia.
hmm, z jednej strony masz rację
ale z drugiej
to tak jakbyś narzekał (grając w '39) na brak swobody,
że czarni zawsze wchodzą tak samo.
W TW 2 są HE, DE, Lizaki i skaveni, ja pisałem tylko o dlc. Lizaki się jeszcze go nie doczekały.
Stary Ork napisał/a:
Nie ma wolnej i swobodnej kampanii?
Jest, przecież nikt nie każe Ci wykonywać questów. Tylko u krasnoludów nieco zmusza do tego Wielka Księga Uraz.
Nie słuchajcie Trojana z tym ujowym Imperium. Ja ukończyłem kampanię:
- brudnymi (Beastmen)
- brzydkimi (Norsca)
- Zielonymi
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum