Tylko coś dziwnie zapakowany… o, a może to mus z porzeczki w plastikowym woreczku,
jak te co Anka kupował z Moniką w sklepie z żywnością ekologiczną. Spoglądając na swoją zastawę pełną tłustego żarcia, uznał, że wzięcie musu będzie odpowiednim równoważnikiem dla jego sumienia.
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
Oesu. Jak dobrze, że nie kliknęłam. Z cytatu zrozumiałam, że Anka to facet. I szczęśliwie wyciąganie dalszych wniosków sobie w tym momencie odpuściłam. Tak, dobrze kombinujecie, prawdziwe znaczenie równoważnika dla kosmicznej harmonii sfer jest mi doskonale obojętne.
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper
Czy ktoś poza dinozaurami i botami korzysta jeszcze z forów?
_________________ trzy konie, a na jednym Jan Paweł II, w szatach pontyfeksa maksyma, na drugim Lech Wałęsa w todze i w sandałach, z gladiusem, a na trzecim jakaś hybryda dziwna, dwugłowy Rzymianin, potężny, gruboudy, grubołydy, o brzuchu masywnym, dwie głowy identyczne, tylko że jedna miała narośl obok nosa, a druga nie miała. Z tej narośli coś jakby drzewko, roślinka wyrastało, ku niebu się wzbijało niby nowy początek. "Siwy Dym", Ziemowit Szczerek
Kto ma dzisiaj czas pisać długaśne posty?
Tylko shitposting
_________________ "I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."
_________________ Sens nie jest aprioryczną strukturą obecności, lecz ruchem rozplenienia, efektem gry różnicy i powtórzenia
Ł napisał/a:
wydrukowałem sobie ten wpis, złożyłem kartkę 8 razy i włożyłem do kieszeni mokrej koszuli. Wyschła od razu. I kota który leżał obok niej też zmumifikowało.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
No ja się do nas nie zaliczam. Gdyż azaliż preferuję shitposting
_________________ "I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."
Nie wiem dlaczego mówisz "my" Skąd pomysł, że też się do nas zaliczasz?
Zachowuję spokój i chrześcijańskie uczucia
_________________ Sens nie jest aprioryczną strukturą obecności, lecz ruchem rozplenienia, efektem gry różnicy i powtórzenia
Ł napisał/a:
wydrukowałem sobie ten wpis, złożyłem kartkę 8 razy i włożyłem do kieszeni mokrej koszuli. Wyschła od razu. I kota który leżał obok niej też zmumifikowało.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Rzekłbym raczej że anormalni, ale normy akurat uważam za nudne
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
dzięki za miłe przywitanie fajnie jest poznać osoby na poziomie może się jeszcze od was czegoś nauczę, tylko.... nigdzie nie widzę linków do waszą twórczością
Edit: no wciął mię się w szczerzenie do wreda (bo pszesz do nie bana).
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper
Doniebana? Tego nie znałem ale też spamuję z przyjemnością
Ł napisał/a:
Ł napisał/a:
Co to za permanentny atak botów? ASX rodzinę sprowadza?
Zmądrzały, nie mają podpisu, różne IP, nie spamują od razu reklamami, czekają na rozkaz. Oczywiście możliwe że to po prostu tajne służby, CBA czy coś takiego
W każdym razie nie mam powodu do usuwania takiego konta choć na 99,9% to bot, jedyne co te konta łączy to adres w domenie o2. Może był jakiś atak na dane firmy?
Ł napisał/a:
W każdym razie nie mam powodu do usuwania takiego konta
Tnij jak leci, ja w razie czego potwierdzę że nosiło koszulkę konsTYtucJA . Prokuraturze to wystarczy. .
_________________ Yes, empirical evidence is the foundation of science. Yes, blind faith is the death of reason. No, this does not logically imply that anyone is ethically obligated to demonstrate the existence of breasts under laboratory conditions.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum