może ktoś z użytkowników tego forum ma na zbyciu książkę Pana Marcina Wolskiego pt. "Jedna przegrana bitwa" ale wydanie w serii Zwrotnice Czasu przez Narodowe Centrum Kultury
będę wdzięczny za każdą pomoc ;]
_________________ Sens nie jest aprioryczną strukturą obecności, lecz ruchem rozplenienia, efektem gry różnicy i powtórzenia
Ł napisał/a:
wydrukowałem sobie ten wpis, złożyłem kartkę 8 razy i włożyłem do kieszeni mokrej koszuli. Wyschła od razu. I kota który leżał obok niej też zmumifikowało.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
_________________ Yes, empirical evidence is the foundation of science. Yes, blind faith is the death of reason. No, this does not logically imply that anyone is ethically obligated to demonstrate the existence of breasts under laboratory conditions.
Opchnę "Bliznę" Mieville'a. 150zł plus przesyłka. Tak, cena z kosmosu, bo to biały kruk. Jak komuś zależy, to tyle da, jak nie, to niech nie komentuje.
Niestety, mimo szczerych chęci nie mogę się zgodzić z powyższą opinią, gdyż nie po to odsprzedaje się książki, aby na tym tracić. Ceny zostały dostosowane do uwarunkowań rynkowych
Kupiłbym, ale cena z kosmosu. Za połowę bym wziął.
Mam tę knigę, ale daleko jej do stanu idealnego - podczas transportu doszło do poturbowania okładek. Azaliż Pan reflektujesz? Zdjęcia mogę zrobić i wysłać na maila.
Poszukuję książki: Atlas Śródziemia Przewodnik po świecie Tolkiena, w twardej oprawie, wydanie z 2009. Na grzbiecie ma obrazek z miastem. Chętnie kupię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum