O panie kolego, ale mnie kolega tym ucieszył. Chali 2una wyśmienity. Ta jego baryton sprawia, że miękną mi kolana. Nadrabiam nieznajomość Jurrasic 5, podziękował!
To pewnie Orku znacie:
Bandcamp ostatnio podsunął mi coś takiego, niczego sobie album koncepcyjny o cyborgo-czarodziejach walczących z megakorporacjami
_________________ Meet Minsky. He understands that stability is destabilizing. Be like Minsky.
Możesz sobie jeszcze nadrobić Ozomatli, Chali dosyć aktywnie się tam udzielał swego czasu (Cut Chemist chyba też). Bardzo fajna awantura muzyczna, duuużo różnych brzmień, choć mają ostry latynoski przechył.
_________________ Jesteśmy przygotowani, że jakoś to będzie.
W Natolinie zwykliśmy przerywać Gieremkowi wykłady okrzykiem "Puść trochę funku!".
Złoto to jest.
KS napisał/a:
konwencja DP, Chicago, lato '68
O ile dobrze pamiętam historię, to po tym koncercie wybuchły dość spore zamieszki
MC5 zawsze było dla mnie tą fajniejszą stroną hard-rocka, zwłaszcza Back to USA. Jakie to jest energetyczne.
A ode mnie:
Fremeńskie stonery
_________________ Meet Minsky. He understands that stability is destabilizing. Be like Minsky.
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
_________________ Naprawdę, nie należy ufać apostołom prawdy. Naprawdę kłamcę zdradza podkreślanie prawdy, jak tchórza zdradza podkreślanie waleczności. Naprawdę wszelkie podkreślanie jest formą skrywania albo oszustwa. Formą narcyzmu. Formą kiczu.
"Oszust", Javier Cercas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum