Tak czy siak wieczór zapowiadał się nudno, chociaż z drugiej strony Balalajka powinna mieć już jakieś zadanie dla Revy, jej "przymusowy" odpoczynek powinien się już skończyć, a jeśli chodzi o mafię to zawsze jakaś praca dla cyngla się znalazła. Wyglądało na to, że policja nawet nie wpadła na jej trop, więc była bezpieczna.
I jak na zawołanie przy takich rozmyślaniach zadzwonił telefon. Kiedy odebrała usłyszała głos Balalajki. Odpoczęłaś? Bo mam dla Ciebie sprawę... nagle ogarnęły ją jakieś złe przeczucia, może były związane z tą sprawą, ale nie miała co do tego pewności. Na szczęście ktoś taki jak Revy przeczuciami się nie przejmuje.
_________________ "I'm awesome"
"Two words: no tongues."
"I'm so happy for you I'm gonna go vomit now."
Raczej ktoś taki jak Revy, przeczuciami się kieruje, jest to prosta kwestia przetrwania ... jeżeli nie posiadałaby dobrego instynktu, już dawno skończyłaby martwa w jakimś ciemnym zaułku Roanapur. Revy wiedziała też, ze śledztwa są prowadzone czasami całymi latami i jedynie obserwując sprawę zabójstwa w Hell (w tym akurat mógł jej pomóc Tropex) będzie miała pewność, czy policja nie wpadła na nowy trop.
-Jasne, mam już dość tego urlopu Siostro.
_________________ "Life is a bitch and then you die."
Laura Roslin "Battlestar Galactica"
To nie jest rozmowa na telefon. Propozycja może Cię zaciekawić. powiedziała, a Revy mogłaby przysiąc, że Balalajka uśmiechnęła się po drugiej stronie słuchawki. Przyjedź do mnie...
W zasadzie jak chcesz... Mam jeszcze dużo roboty papierkowej. wyjaśniła Na pewno będę nad nią siedziała do pierwszej, albo i drugiej. Więc nie krępuj się i przyjedź kiedy będziesz gotowa. powiedziała tonem, który uspokoił obawy Revy. Gdyby istniał powód, żeby się martwić, na pewno zażądałaby natychmiastowego przyjazdu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum