Draven, jeśli nie masz pomysłu na akcję dla mojej postaci to powiedz ( choć ślepy by to zauważył gołym okiem) a przestanę grać, bo na chwilę obecną to się mija z celem
_________________ "Life is a bitch and then you die."
Laura Roslin "Battlestar Galactica"
Liv:
Mam pomysł na akcję dla Ciebie, zacząłem trzy wątki, ale ich nie podjęłaś, a teraz siedzisz i oglądasz telewizję. Z drugiej strony mam wrażenie, że nie odpowiada Ci mój sposób prowadzenia i może w tym tkwi problem. Napisz mi czego się spodziewasz po grze w Londynie, a postaram się Cię jakoś zadowolić
Toudi:
Nie bardzo wiem o co Ci chodzi z tymi prawami i dyskryminacją, odpowiadam na Wasze posty jak tylko mogę, proszę rozwiń temat, a na pewno jakoś sprawę rozwiążemy.
_________________ "I'm awesome"
"Two words: no tongues."
"I'm so happy for you I'm gonna go vomit now."
Nie bardzo wiem o co Ci chodzi z tymi prawami i dyskryminacją, odpowiadam na Wasze posty jak tylko mogę, proszę rozwiń temat, a na pewno jakoś sprawę rozwiążemy.
No że wątki nie wampirze są nie co na bocznym torze. i ja też bym chciał jakiś wątek
No przecież zajmujesz się sprawą. Ja prowadzę wam oddzielną fabułę, chyba nie spodziewałeś się, że Twój człowiek będzie częścią intrygi stworzonej dla wampirów?
Jakie wątki Draven? To ty masz nakierować moją postać, a nie ja mam zgadywać o co ci chodzi ... Ktoś śledził moją postać i przepadł, to powiedz mi kto tu nie podjął wątku, ha?
Do tego ja pisze, że moja postać wyłączyła telewizor a ty opisujesz jakie filmy lecą w TV
Liczę że MG pokieruje moją postacią, a nie postać MG.
Tak już to zauważyłem... Wybacz, czasem popełniam takie błędy.
Rozumiem, że mam Cię popychać w różnych kierunkach, a nie czekać na Twoje akcje i postanowienia. Okej, nie ma sprawy, wybacz, że na to nie wpadłem, ale zazwyczaj moi gracze wolą sami podejmować jakieś działania w oparciu o to co ich spotyka. Nieopacznie przełożyłem to na Londyn.
Postaram się poprawić
Całusy.
Na moje akcje i postanowienia? Najpierw musi być reakcja MG, potem ja mogę na nią odpowiedzieć ... wydaje mi się, że granie w PBF polega na interakcjach, gracz-MG.
Na wszystkie twoje tz. 'akcje' moja postać zareagowało - może nie po twojej myśli, ale jednak - a ty zostawiłeś te tak zwane 3 wątki ^^
Ciekawa jestem co z tego wyjdzie ...
Buziaczki.
Słuchajcie, zostało nas tylko czworo, więc myślę, że czas zmienić to miasto na sesję. W samej grze nie powinno być większej różnicy, a dla mnie będzie to mniej frustrujące, że spaprałem miasto
Co wy na to?
Nie wiem czy ktoś mnie liczy ale ja ciągle gram. To, że nic nie robię wynika z tego postać Cay się spóźniła na spotkanie :] a co do zamiany w sesje jak dla mnie ok.
_________________ Myślisz nie mów...
Mówisz nie pisz...
Piszesz nie podpisuj się...
_________________ ***Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone***
Kiedy człowiek umiera, dusza jego przez trzy dni siedzi u wezgłowia śmiertelnego łoża i stara się zwracać plecami do ognia.
Po trzech dniach pojawiają się aniołowie i prowadzą duszę nad most Czinwat... TanBlog
Toudi! Przepraszam... Jakimś cudem przegapiłem tego posta.
Jak widzisz nie ma chętnych. Okres wakacyjny, ludzie wolą przesiadywać na słońcu niż przed kompem. Ja nie mam absolutnie czasu, Newport też mi padło
Przykro mi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum